Salgs- og leveringsbetingelser
Nedenfor finner du nyttig informasjon i forbindelse med bruk av online booking. Du kan blant annet lese om hvordan vi behandler dine inntastede opplysninger, hvordan du mottar din kvittering i forbindelse med et kjøp m.m.

Betaling
Alle priser som er opplyst i Borregaardsarbeidernes Feriehjems online bookingsystem er som alle andre steder på hjemmesiden opplyst i norske kroner inklusive moms og alle avgifter med mindre annet er opplyst og klart fremgår i den gjeldende situasjon.

Betaling foregår ved å benytte et av de godkjente betalingskort/ kredittkort i online booking, blant annet Visa og Mastercard. Du vil ved booking og betaling av en hytte motta bekreftelse hvor regnskapet for ditt kjøp fremgår. Tidspunkter for ankomst og avreise opplyses i bekreftelsen.

Informasjon om handel på Internett
Du kan trygt handle på Internett gjennom vårt online bookingsystem. Du som forbruker er i utgangspunktet sikret i forhold til et eventuelt misbruk av ditt kredittkort på nettet og det er derfor ikke noen selvrisiko ved misbruk av ditt betalingskort via Internett.

Angrerett og refusjon
Du har mulighet til å annullere din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du avbestiller mer enn 33 dager før ankomst får du hele beløpet godtgjort unntatt et administrasjonsgebyr på NOK 400,-. 
  • Hvis du avbestiller mindre enn 33 dager og mer enn 14 dager før ankomst, kan du få halvparten av beløpet refundert.
  • Hvis du avbestiller mindre enn 14 dager for ankomst, mister du hele det innbetalte beløpet.

Registrering av opplysninger
Vi registrerer ditt navn, din adresse, din e-mail samt andre opplysninger oppgitt i forbindelse med kjøpet, i vårt kunderegister. Opplysningene videregis ikke, men vi beholder registreringen i 5 år.

Ved betaling med kredittkort skjer registreringen via en sikker server, hvor opplysningene krypteres før de sendes over Internett.

Reklamasjonsbehandling
Hvis du av en eller annen grunn ikke mottar din kontrakt som bekrefter ditt kjøp, og du ikke har mottatt en feilmelding fra systemet, kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Foretaksopplysninger:


Borregaard Fritid
Postboks 162
1701 Sarpsborg

 

Arundel Kristiansen      Telefon 40 63 58 76   mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. Nr: 981 631 285